Aristocrat Hills

“Aristocrat Hills” е луксозен комплекс от 13 къщи, проектирани според правилата на модерния прагматизъм – чисти линии, пропорционални форми и много светлина. Архитектурно студио на проекта е All in studio – oсновано от архитект Павел Янев през 2011г. и отличено с международна награда от Лондон за “Най-добра еднофамилна резиденция”, номинация за “Сграда на годината” от ArchDaily, 3 пъти първо място “Интериор на годината в България” и безброй публикации в световни и местни медии.

“Aristocrat Hills” се намира на слънчев хълм със спираща дъха гледка към Витоша и Люлин планина, на 13км от столицата. Комплексът е в близост до множество магазини, огромен супермаркет, детска градина, автобусни спирки и възможност за бърза връзка със София.

“Aristocrat Hills” предлага спокойствие и уют сред природата като отговаря на изискванията на съвременния начин на живот.

В началото на проекта “Gurmazovo House” „Инфинити Капитал“ АД бе стратегически партньор по изграждането и развитието му. Инвестиционното намерение на Дружеството бе да придобие проекта от „Гурмазово Хаус“ ЕООД, но поради невъзможност да набере необходимите непублични средства това намерение не стана факт.

В следствие на тези събития, в края на Февруари 2021 г., мениджмънтът на Дружеството взе решение да стартира процедура, с която да включи Инфинити Капитал АД на пазара BEAM, организиран от БФБ.

С този акт, Дружеството официално излиза от проекта “Gurmazovo House” реализирайки реализирайки приблизително 30% доходност върху за своите първоначални акционери и насочва всички свои усилия и ресурси към успешно Първичното Публично Предлагане (ППП) на BEAM пазара.

След реализацията на ППП, Дружеството ще разполага с необходимите ресурси, чрез които да придобие всички права по своя първи официален проект – „Aristocrat Hills“.